Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Spirituelt Fællesskab
Spirituelt Fællesskab

spirituelt fællesskab, healings meditation, spirituel coaching

Spirituelt Fællesskab // bliv klogere på dig selv og din spiritualitet

Spirituelt Fællesskab er dit rum til at udforske dine spirituelle sider i et fællesskab af ligesindede sjæle, hvor du kan dele, udveksle oplevelser, erfaringer og indsigter med andre og på den måde blive klogere på dig selv og de spirituelle sider af livet.

Jeg møder mange, som er nysgerrige på de spirituelle sider af livet, men de har ingen steder at gå hen med den nysgerrighed og med de spørgsmål, de har omkring spiritualitet, livet og sig selv. Det rum vil jeg give, da mit ønske er, at flere ser og forstår, hvad spiritualitet er og hvordan de kan bruge det og bringe det ind i hverdagen på en let, naturlig og jordnær måde.

Hvad får du ud af at være med:

Du udvider din bevidsthed og åbner til dine spirituelle sider. Du finder din indre kerne af sandhed og får fornemmelsen af at være hel og tryg. Du skaber samhørighed og forening til det guddommelige og får nye dimensioner på livet, der giver ro, balance og harmoni i dit liv.

Du får et fællesskab af ligesindede sjæle, hvor du i trygge rammer,  kan være nysgerrig og blive klogere på dig selv, livet og den spirituelle verden. Et fællesskab hvor du kan finde inspiration og støtte og hvor du kan dele tanker, udfordringer, bekymringer og glæder – stort og småt fra hverdagen. Sammen arbejder vi med at udvikle din personlige spirituelle praksis og finder din plads i det spirituelle univers.

Hvad er Spirituelt Fællesskab

Spirituelt Fællesskab er et forløb over 5 måneder med healings meditation, spirituel coaching og samtaler om livet, hverdagen, det at være menneske, udfordringer og glæder. Vi arbejder med indsigt i dine spirituelle sider og finder ud af, hvad spiritualitet er for dig og hvilken plads, den skal have i hverdagen. Du får værktøjer til at få større indsigt i samt håndtere dine spirituelle sider og hvordan de kan hjælpe dig i din personlige udvikling - alt sammen i nærværet af et fællesskab - der som dig - er nysgerrig på livet og ønsker at finde deres vej.

For en samlet pris på 1.250 kr. får du:

  • 10 timer med healings meditation og spirituel coaching og samtale
  • Værktøjer til din personlige spirituelle praksis
  • Råd og vejledning til at håndtere din spiritualitet i hverdagen
  • Værktøjer til din personlige udvikling
  • Et rummeligt fællesskab, hvor der er plads til alle og alt kan deles
  • Mulighed for lukket online forum til erfaringsudveksling og støtte fra fællesskabet imellem vores møder

Praktisk info:

Datoer: 14. august, 11. september, 9. oktober, 6. november og 4. december 2018.
Tidspunkt: kl. 19-21

Deltagerantal: max. 8 deltagere

Fællesskabet er i gang, så på dette forløb, er der ikke plads til flere. Der kommer dog et nyt fællesskab, så vil du gerne med, kan du enten følge med her på siden, tilmelde dig min nyhedsmail (og få en gratis meditation) eller følge mig på Facebook

Der er lukket for kommentarer