Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Kurser & uddannelse
Kurser & uddannelse

Spirituelle kurser og uddannelse.

Når du vil skabe forandringer i dit liv, er det en stor hjælp, at blive støttet og vejledt undervejs.

Derfor kan du hos Sjæleuniverset, deltage i forskellige spirituelle kurser og uddannelse, der alle er tænkt som en hjælp for at støtte dig på vejen og give dig klarhed og indblik og hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv nu og i fremtiden.

Du starter præcist, hvor du er lige nu

Vi er alle unikke og har forskellige behov. De afspejler de forskellige spirituelle kurser og forløb. Nogle handler om personlig udvikling, andre om spirituel udvikling og andre igen er mere undervisningsbaseret med øvelser og konkrete værktøjer. Vælg det, du føler passer bedst til dig - der hvor du er i livet lige nu.

Er du i tvivl, så giv mig endelig et ring på telefon 30604470 eller send mig en mail.

Du er også velkommen til at booke en clairvoyance, der hjælper med at afklare, hvad du har brug for og hvad der er rigtigt for dig lige nu. Du kan læse mere om clairvoyance her og booke din tid online her.

Kurser og uddannelse på hold

spirituelle kurser og uddannelse

Lysarbejder // Spirituel uddannelse

Drømmer du om at forandre verden? Ønsker du at blive hel og søger du en dybere og større sandhed, en mening med livet og at finde den rette vej - din vej? Vil du hjælpe mennesker og bidrage til deres og jordens forandring? Så er Lysarbejder // Spirituel uddannelse for dig.

At bruge den åndelige verden er ikke forbeholdt særligt udvalgte, og jeg vil med Lysarbejder-uddannelsen inspirere og instruere dig i at åbne til dit indre lys og lære dig at modtage hjælp fra den åndelige verden. Med et åbent hjerte og hjælp fra den åndelige verden kan du finde din kerne af sandhed, din mening i livet.

Vil du åbne dit hjerte og finde modet til at følge din vej? Læs mere her
healingskursus spirituelle kurser og forløb

Healingskursus

Lær at arbejde med universel energi

Healingskursus for dig, der ønsker at udvikle og styrke dine healer evner.

På dette kursus lærer du at skabe kontakt til den universelle healings energi. Du får indsigt og øvelse i at arbejde bevidst med energi og du lærer at formidle den universelle healings energi til andre. Efter kurset vil du være i stand til at heale venner, familie og dyr og arbejde bevidst med energi for dig selv.

Læs mere om Healingskurset

Individuelle forløb

Vil du hellere gennemgå din udvikling alene, kan du i stedet melde dig til et personligt og individuelt forløb, hvor du bliver vejledt og støttet i 1:1 sessioner.

healingsforløb spirituelle kurser og forløb

Healingsforløb

Et personligt udviklingsforløb, hvor du - støttet af healing og clairvoyant rådgivning - får indsigt omkring dig selv og forståelse for årsager og sammenhænge fra fortiden og til nutiden. Du øger dit selvværd og oplever du står stærkere og mere hel. Du får større tillid til livet og en tro på, at du selv kan gøre en forskel i dit liv - så du nu og fremover sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Vi arbejder med at skabe tryghed i din kerne, så du kan tage kærligt vare på dig selv. Du får råd og vejledning til, hvordan du skaber det bedste liv for dig og du lærer at træffe sunde valg - nu og i fremtiden.

Læs mere om healingsforløb her
spirituel rejse spirituelle kurser og forløb

Sprituel udvikling //

Spirituel åbning forløb

Spirituel Rejse er et individuelt udviklingsforløb, der er tilrettelagt for at støtte dig på vejen til spirituel åbning. Forløbet hjælper dig til klarhed omkring din spiritualitet og dine psykiske / åndelige sanser for, at du kan skabe større ro og indsigt i din hverdag.

Læs mere om Spirituel udvikling

Der er lukket for kommentarer