Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Kurser & Uddannelse
Kurser & Uddannelse

Spirituelle kurser og forløb.

Når du vil skabe forandringer i dit liv, er det en stor hjælp, at blive støttet og vejledt undervejs.

Derfor kan du hos Sjæleuniverset, deltage i forskellige spirituelle kurser og forløb, der alle er tænkt som en hjælp for at støtte dig på vejen og give dig klarhed og indblik og hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv nu og i fremtiden.

Du starter præcist, hvor du er lige nu

Vi er alle unikke og har forskellige behov. De afspejler de forskellige spirituelle kurser og forløb. Nogle handler om personlig udvikling, andre om spirituel udvikling og andre igen er mere undervisningsbaseret med øvelser og konkrete værktøjer. Vælg det, du føler passer bedst til dig - der hvor du er i livet lige nu.

Er du i tvivl, så giv mig endelig et ring på telefon 30604470 eller send mig en mail.

Du er også velkommen til at booke en clairvoyance, der hjælper med at afklare, hvad du har brug for og hvad der er rigtigt for dig lige nu. Du kan læse mere om clairvoyance her og booke din tid online her.

Kurser og Forløb

spirituelt fællesskab kolding meditation spirituelle kurser og forløb

Spirituelt Fællesskab

Bliv klogere på dig selv og din spiritualitet

Spirituelt fællesskab er dit rum til at udforske dine spirituelle sider i et fællesskab af ligesindede sjæle, hvor du kan dele, udveksle oplevelser, erfaringer og indsigter med andre og på den måde blive klogere på dig selv og de spirituelle sider af livet.

Køb din plads til fællesskabet her
healingsforløb spirituelle kurser og forløb

Healingsforløb

Et personligt udviklingsforløb, hvor du - støttet af healing og clairvoyant rådgivning - får indsigt omkring dig selv og forståelse for årsager og sammenhænge fra fortiden og til nutiden. Du øger dit selvværd og oplever du står stærkere og mere hel. Du får større tillid til livet og en tro på, at du selv kan gøre en forskel i dit liv - så du nu og fremover sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Vi arbejder med at skabe tryghed i din kerne, så du kan tage kærligt vare på dig selv. Du får råd og vejledning til, hvordan du skaber det bedste liv for dig og du lærer at træffe sunde valg - nu og i fremtiden.

Læs mere om healingsforløb her
spirituel rejse spirituelle kurser og forløb

Sprituel Rejse //

Individuelt spirituelt forløb

Spirituel Rejse er et individuelt udviklingsforløb, der er tilrettelagt for at støtte dig på vejen til spirituel åbning. Forløbet hjælper dig til klarhed omkring din spiritualitet og dine psykiske / åndelige sanser for, at du kan skabe større ro og indsigt i din hverdag.

Læs mere om Spirituel Rejse
meditationskursus spirituelle kurser og forløb

Meditationskursus // Lær at meditere

Meditationskurset er dit rum, hvor du kan være nysgerrig og få svar på dine spørgsmål omkring meditation. Du lærer at fokusere, slappe af og give slip på tanker og følelser. Du får træning og øvelse i at meditere og finder ud af, hvad meditation er og hvad meditation kan gøre for dig. Du får skabt din egen meditationspraksis, så du kan fortsætte med at meditere alene, når kurset er slut.

Læs mere om meditationskurset
healingskursus spirituelle kurser og forløb

Healingskursus

Lær at arbejde bevidst med universel energi

Healingskursus for dig, der ønsker at skabe kontakt til eller udvikle og styrke dine healer evner.

På dette kursus lærer du at skabe kontakt til den universelle healings energi. Du får indsigt og øvelse i at arbejde bevidst med energi og du lærer at formidle den universelle healings energi til andre. Efter kurset vil du være i stand til at heale venner, familie og dyr og arbejde bevidst med energi for dig selv.

Kurset er godkendt i ZCT (Zoneconnection Terapeutforening) og FDZ (Forenede danske Zoneteraputer) som efteruddannelse og giver 13 RAB point.

Læs mere om Healingskurset

Der er lukket for kommentarer