Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Spirituel udvikling - forløb
Spirituel udvikling - forløb

Spirituel udvikling - forløb

spirituel udvikling - forløb

Spirituel udvikling - forløb er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle åbning, så du kan finde lyset i dig og herfra leve et ægte og autentisk liv, der giver mening.

Forløbet hjælper dig med klarhed omkring din spiritualitet, dine spirituelle sanser og unikke evner. Du åbner dit hjerte, lærer at lytte til din indre stemme. Du styrker din spiritualitet og din evne til at tage imod hjælp fra universet.

Hvad får du ud af Spirituel udvikling - forløb

Du styrker din fornemmelse af samhørighed til universet og det guddommelige. Du forbinder dig til lyset i dit hjerte og styrker visheden om, du aldrig er alene og altid er støttet af universet og dine åndelige vejledere. Det styrker din tro på dig selv og dine egne evner. Du får dybere indsigt i dig selv, livet, dine spirituelle sider og unikke evner. Du finder din indre kerne af tillid, tro og tryghed. Det øger din livsglæde og din evne til at tage kærligt vare på dig selv - nu og i fremtiden.

Hvad indeholder Spirituel  udvikling - forløb

Spirituel udvikling er et individuelt tilrettelagt forløb over 6 måneder med 6 gange 1:1 sessioner med healing, spirituel coaching og samtaler om livet, hverdagen, det at være menneske, udfordringer og glæder. Vi arbejder med kendskab til dine spirituelle sider og finder ud af, hvad du tror på, hvad spiritualitet betyder for dig og hvilken plads, det skal have i din hverdag.

Fokus er at øge din spirituelle bevidsthed, så du kan se livet i et nyt lys. Vi arbejder med at åbne til dit indre lys, dine muligheder og dit potentiale. Der er små hjemmeopgaver imellem vores møder, der er med til at styrke din spirituelle udvikling. Du lærer at lytte til din indre stemme og at tage imod hjælp fra universet.

spirituel udvikling - forløb

For en samlet pris på 4.795 kr. får du

  • 7 timer med healing og spirituel samtale og coaching
  • Små hjemmeopgaver imellem sessionerne, der hjælper din udvikling på vej
  • Værktøjer til en personlig spirituel praksis
  • Råd og vejledning til at styrke og håndtere din spiritualitet i hverdagen
  • Indsigt i hvad spiritualitet er for dig
  • Erfaring med at tage imod hjælp fra universet
  • Kendskab til dine unikke, spirituelle evner
  • Tændt lyset i dit hjerte
  • Vejledning fra erfaren clairvoyant, healer og spirituel underviser

Du kan vælge at betale i rater:

Del din betaling op i rater og betal 900 kr. i 6 måneder. Du tilmelder dig hele forløbet og forpligter dig til at betale i alt 5.400 kr. Betaling er altid inden vores møder. Bestil via knappen nedenfor og i stedet for at indbetale det fulde beløb indbetaler du blot 900 kr.

Er Spirituel udvikling noget for dig?

Er du i tvivl, om Spirituel udvikling er noget for dig, så giv mig endelig et ring på telefon 30604470. Du kan også starte med at bestille en clairvoyance eller spirituel samtale & coaching og få et overblik over, hvor du står og hvad du har brug for lige nu.

Book vores første møde her
KØB din plads til Spirituel udvikling her

Der er lukket for kommentarer