Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Sjæleklummen - Skytsengel - hvad er det
Skytsengel - hvad er det

Skytsengel – hvad er det

Sjæleklummen Spirituel udvikling

For mig er en skytsengel personlig og den, der følger dig hele livet. En skytsengel er også en åndelig vejleder. Dem har vi flere af. De skifter over tid, som vi forandrer os og har brug for ny viden, erfaring og læring. Det hjælper både skytsengle og åndelige vejledere os med.

Din skytsengel er den, som kender din sjæl og din ”plan” for at være her på jorden. Hvad du har sagt ja til at lærer og erfarer. Din skytsengel beskytter dig og hjælper dig altid for dit eget højeste bedste. For at hjælpe dig på vejen til at opfylde dit sjælsmål og livsmission.

En skytsengel behøver ikke ligne det, vi traditionelt forbinder med en engel. De kan have forskellige former og udseender. De kan også vise sig som dyr eller andre væsener. Ofte er de meget høje – langt ud over et rums fysiske højde.

Afdøde – af mennesker vi har kendt – kan også få status af skytsengel, da vi kan være særligt forbundet sjælsmæssigt og har de samme udfordringer og erfaringer at gøre os i det fysiske, jordiske liv. Det er dog ikke helt det samme, som ”den rigtige” skytsengel. Det betyder blot, at de afdøde har en speciel og næsten forudbestemt rolle i forhold til at hjælpe dig på vej med din læring og udvikling og hjælpe dig med de udfordringer, du står i.

Hvad får du ud af at være forbundet med din skytsengel?

Skytsengle og åndelige vejledere kan vise dig vejen. Vise dig muligheder. Vise dig vej i dit indre. De kan rådgive og vejlede ud fra den information de har om dig og dit højeste formål – dit sjælsmål og livsmission. Dine behov og dine ønsker.

At møde og forbinde sig til sin skytsengel og åndelige vejledere giver en oplevelse af samhørighed, sikkerhed, tryghed, ro og kærlighed. Du oplever, du aldrig er alene og kan hente åndelig hjælp og vejledning, når du har brug for det.

Du højner din egen energi og sætter dig fri af begrænsende overbevisninger, når du samarbejder med din skytsengel og åndelige vejledere.

skytsengel

Hvordan samarbejder du med din personlige åndelige vejleder?

Du er herre i dit liv og har dit frie valg. Så det er dig, der bestemmer. Skytsengle og åndelige vejledere gør kun det, du beder dem om eller tillader. De kan sagtens komme med tegn og pæne hentydninger for at få dig til at se eller vælge det, de ved, er det rigtige for dig.

Alt er energi – vores krop, vores tanker, vores følelser, vores sjæl, lyset, universet, skytsengle og det guddommelige. Jordens energi er tung og langsom. Jo længere væk du kommer fra jorden, jo højere og lettere frekvens og energi. Det kan være svært for os mennesker at slippe den fysiske energi vi har i vores kroppe, tanker og følelser. Men det er muligt og det er her, vi mærker vores sjæl. Den forenes i os igennem vores hjerte.

Din indre stemme er vigtig. Det er blandt andet igennem den din skytsengel og åndelige vejledere kommunikere.

Meditation, bøn og stilhed er gode værktøjer i arbejdet med at forbinde dig til og lytte til din skytsengel.

Kender du din skytsengel og åndelige vejledere?

Ellers kan du få hjælp i denne meditation "Skab kontakt til din åndelige vejleder", til at møde din skytsengel eller en åndelig vejleder. Måske du skal prøve nogle gange, før det lykkes. Du kan blive ved at bruge den igen og igen til at møde nye åndelige vejledere og få budskaber fra din skytsengel.

Lydprøve:

Køb meditationen "Skab kontakt til din åndelige vejleder" her

Har du oplevelser med din skytsengel eller åndelige vejledere, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.