Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditation
Meditation
meditation

Meditation har ingen facitliste

Det kan være en udfordring at bryde vores mønstre og ændre vores vaner – især i en travl hverdag. Men det er netop her, at meditation er et super godt værktøj. Meditation er det fedeste. Og det du kan få ud af at meditere er vildt fedt.

For mig handler meditation om at øve og træne. Med meditation SKAL vi ikke noget. Tværtimod. Med meditation øver vi os i at være i det, der er LIGE NU. Det gælder både tanker og følelser og eventuelle fysiske skavanker. Vi øver os i at rumme og være i alt, uden at dømme og bedømme. Vi arbejder med at acceptere, alt som det er. At finde det sted imellem det hele, hvor der er fred og ro.

Meditation er en øvelse

Øvelsen i meditation går ud på at fokusere, acceptere og skabe ro i krop, tanker og følelser. Vejen til den fulde ro, balance og accept er en rejse ind i dit indre univers. Den er lærerig og det er her, du får indsigt omkring dig selv. Hvad det er, der foregår i din underbevidsthed. Det vil folde sig ud for dig, når du øver og finder tilstanden af ro og balance og derved får kontakt til din kerne – og det er her al magien opstår. Den øvelse er guld værd og er nøglen til, at du kan forandre dig selv og dit liv.

meditation
meditation

Øvelse gør mester ...

Meditation er en disciplin, som skal trænes og øves som alt andet. Vær vedholdende og tålmodig med dig selv og bliv ved uden at sætte mål. Det kan tage tid og øvelse, men det er helt sikkert det værd.  For det skaber adgang til dit indre univers af visdom og viden og herfra kan du skabe forandringer.

Husk - ting tager tid

At skabe forandringer og transformere, er en proces, der tager tid. Et lille skridt af gangen, er mange gange vejen frem.

Med tiden vil den tilstand du opnår i meditation blive en mere og mere almindelig tilstand og blive en del af din hverdag og din måde at være i livet på.

Med meditation kan du blandt andet:

  • opnå ro og balance
  • større indsigt omkring dig selv
  • kontakt til din indre kerne
  • øget kontakt til din intuition
  • øget kontakt til dine psykiske sanser
meditation

Du starter præcist, hvor du er lige nu ...

Det kræver ingen forudsætninger at meditere og alle kan være med. På min blog finder du flere meditationer og øvelser, der hjælper dig i gang og artikler, der giver dig råd og vejledning, så du kan starte din egen meditationspraksis. Dem kan du bruge, så meget du har lyst. Jeg har også indtalt flere healingsmeditationer, som du kan downloade og lytte til hjemme. 

Er du åben, nysgerrig og villig til at meditere, så giv det et forsøg. Jeg lover dig, du vil få noget ud af det.

Læs mere om meditation og hvad det kan gøre for dig

Æteriske olier

Æteriske olier har en healende effekt, og jeg bruger dem altid i mine behandlinger, undervisning og meditationer. Har du mod på det, vil jeg klart anbefale dig at bruge æteriske olier, når du meditere.

Olierne vil forstærke, lede på vej og støtte dig i din meditation. De healer både på et fysisk, mentalt og spirituelt plan.

Der findes et hav af æteriske olier. De har hver deres unikke evner og når de kombineres, arbejder de sammen og får nye samlede egenskaber.

Jeg har lavet et overblik over de olier, jeg bruger og også sælger i webshoppen.

Find oversigten over de æteriske oliers egenskaber her
meditation

Her finder du gratis meditationer og øvelser

I shoppen finder du både meditationer og ting, der støtter dig i din meditation og healing

Der er lukket for kommentarer