Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Behandlinger - Spirituel Udvikling
Spirituel Udvikling

spirituel udvikling og åbning

Spirituel udvikling er et forløb, der er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle åbning, så du kan finde lyset i dig og herfra leve et ægte og autentisk liv, der giver mening for dig.

Forløbet hjælper dig med klarhed omkring din spiritualitet, dine åndelige sanser og unikke evner, for at du kan skabe større ro og indsigt i din hverdag.

Hvad får du ud af at et spirituelt udviklingsforløb

Du får kontakt til dine spirituelle sider og åbning til din fornemmelse af samhørighed til og forening med det guddommelige. Du vil erfare, du aldrig er alene og altid er støttet af Gud og dine åndelige vejledere. Du udvider din bevidsthed om og indsigt i dig selv, livet og det guddommelige. Du finder en indre kerne af tillid, tro og tryghed. Du øger din livsglæde og din evne til at tage kærligt vare på dig selv - nu og i fremtiden. Du øger kontakten til din intuition og dine psykiske sanser.

Hvad indeholder Spirituel  udvikling

Spirituel udvikling er et individuelt tilrettelagt forløb over 6 måneder med 6 gange 1:1 sessioner med healing, clairvoyance, spirituel coaching og samtaler om livet, hverdagen, det at være menneske, udfordringer og glæder. Vi arbejder med indsigt i dine spirituelle sider og finder ud af, hvad spiritualitet er for dig og hvilken plads, den skal have i din hverdag. Du får værktøjer til at øge kontakten til og håndtere dine spirituelle sider, så du selv kan fortsætte din spirituelle åbning og udvikling.

For en samlet pris på 4.795 kr. får du

  • 7 timer med healing, clairvoyance og spirituel coaching
  • Hjemmeopgaver imellem sessionerne
  • Værktøjer til en personlig spirituel praksis
  • Råd og vejledning til at håndtere din spiritualitet i hverdagen
  • Indsigt i hvad spiritualitet er for dig
  • Vejledning fra erfaren clairvoyant, healer og spirituel coach

Du kan vælge at betale i rater:

Del din betaling op i rater og betal 900 kr. i 6 måneder. Du tilmelder dig hele forløbet og forpligter dig til at betale i alt 5.400 kr. Betaling er altid inden vores møder. Bestil via knappen nedenfor og i stedet for at indbetale det fulde beløb indbetaler du blot 900 kr.

Er Spirituel udvikling noget for dig?

Er du i tvivl, om Spirituel udvikling er noget for dig, så giv mig endelig et ring på telefon 30604470. Du kan også starte med at bestille en clairvoyance og få et overblik over, hvor du står og hvad du har brug for lige nu.

Der er lukket for kommentarer