Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Behandlinger - Husrensning
Husrensning
husrensning

Husrensning: Oplever du uro i dit hjem? Kan du mærke “der er nogen”? Sker der “mystiske ting”, du ikke kan forklare? Har du svært ved at sove? Så kan en husrensning være noget for dig.

Bliv fri for uønskede ånder og energier i dit hjem og få klarhed over, hvad der sker i dit hjem med en husrensning.

For mig er alt energi og når jeg går dit hjem igennem, mærker jeg efter energier både fra afdøde, åndelige vejledere, men også husets nuværende og tidligere beboere. Alt dette har nemlig indflydelse på dig, din familie og dit hjem.

Sådan foregår en husrensning:

Jeg går dit hjem igennem og mærker efter energierne. Der kan være flere forskellige energier / energipåvirkninger i dit hjem:

  • menneskeskabte energiaftryk (af husets nuværende eller tidligere beboere)
  • kendte afdøde “på besøg”
  • afdøde som hænger fast her på jorden og ikke har sluppet det jordiske liv
  • dine egne åndelige vejledere vil også være omkring dig, så det kan også være noget, du kan være blevet opmærksom på og som skaber uro for dig.

Under en husrensning, finder jeg ud af, hvad der er hvad. Typisk har det en forbindelse til dig (og/eller andre beboere) og dit liv. Det giver jeg dig en forklaring på og hjælper dig til at se og forstå sammenhængen på det, og hvad der sker i dit hjem.

Jeg formidler eventuelle budskaber fra de ånder, der måtte være, giver dig råd og vejledning til, hvad du selv kan gøre og  jeg hjælper eventuelle afdøde, der sidder fast i det jordiske liv over i lyset, hvor de hører til.

Ofte vil der efter husrensningen være ting, som du/I selv skal arbejdere videre med for at få skabt den fulde ro i dit hjem og dit liv.

Det vil være en god idé at alle, der bor i huset eller som minimum, de der er påvirket af energierne er hjemme under husrensningen.

Pris for husrensning:

Husrensning koster 1.829 kr.

Jeg afsætter 2 timer, men tiden kan variere - det kan tage både kortere og længere tid. Ekstra tid ud over 2 timer betaler du 230 kr. for pr. påbegyndt kvarter.

Bor du uden for Kolding, betaler du også til transport (4 kr. pr. km.)

Jeg kører ud i Trekantområdet (bl.a. Vejle, Fredericia, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Middelfart, Vejen) og op til 1 times kørsel på landevej fra Kolding.

Betaling

Du betaler kontant på dagen eller med MobilePay til 11238. Du har også mulighed for at overføre betalingen senest den sidste hverdag før mit besøg. Det kan du gøre til min konto i Fynske Bank reg. 6854 konto 0001013568.

Bestil tid til eller ring for en snak om husrensning på telefon 30604470 eller klik og send en mail.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer