Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Behandlinger - Healingsforløb
Healingsforløb

healingsforløb personlig udvikling forandring transformation clairvoyance

Healingsforløb hjælper dig med klarhed og indblik og er sammensat til at hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv.

Hvad får du ud af et healingsforløb

Et personligt udviklingsforløb, hvor du - støttet af healing og clairvoyant rådgivning - får indsigt omkring dig selv og forståelse for årsager og sammenhænge fra fortiden og til nutiden. Du øger dit selvværd og oplever du står stærkere og mere hel. Du får større tillid til livet og en tro på, at du selv kan gøre en forskel i dit liv - så du nu og fremover sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Vi arbejder med at skabe tryghed i din kerne, så du kan tage kærligt vare på dig selv. Du får råd og vejledning til, hvordan du skaber det bedste liv for dig og du lærer at træffe sunde valg - nu og i fremtiden.

Hvad indeholder et healingsforløb

Healingsforløb er et forløb over 3 mdr. (fordelt over 6 gange) med healing og clairvoyance. Vi rydder ud i oplevelser og erfaringer, der blokerer din krop og dit sind og forhindrer dig i at leve dit liv i ro og harmoni.

Vi healer smertefulde oplevelser og uhensigtsmæssige overbevisninger om dig selv. Vi kaster lys over årsager og sammenhænge i din nuværende situation og arbejder med dine blokeringer og ubalancer. Vi balancerer dine energier og indre tilstande og fylder dig op med ny energi. Du får værktøjer og øvelser, du kan lave imellem sessionerne, til at skabe vedvarende forandringer.

For en samlet pris på 4.795 kr. får du:

  • 7 timers healing og clairvoyant rådgivning (fordelt over 6 gange)
  • Værktøjer og øvelser til at balancere og heale dig selv
  • En personlig værktøjskasse til dig, til at skabe de forandringer du ønsker - nu og i fremtiden
  • Trygge rammer for personlig udvikling
  • Støtte på din vej af erfaren healer og clairvoyant – du er aldrig alene

Du kan også vælge at betale i rater:

Del din betaling op i rater og betal 1.750 kr. i 3 måneder. Du tilmelder dig hele forløbet og forpligter dig til at betale i alt 5.250 kr. Bestil dit forløb nedenfor og i stedet for det fulde beløb, indbetaler du blot ratebeløbet på 1.750 kr. Betaling skal falde inden vores møder.

Er et healingsforløb noget for dig?

Healingsforløb er et intensivt forløb, da vi mødes hver 14. dag. For at få den største effekt af healingsforløbet kræver det, at du er klar til at tage ansvar og arbejde med de råd og vejledninger, du får. Det kan være små ting, der kan gøre en stor forskel.

Er du i tvivl om healingsforløbet er noget for dig, kan du starte med en clairvoyance eller healing, så du får en fornemmelse af forløbet samt hvem jeg er.

Du kan kontakte mig på telefon: 30604470 eller mail for at aftale en tid eller booke din tid første tid her.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer