Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Behandlinger - Clairvoyance
Clairvoyance

Clarvoyance i Kolding. Få svar på dine spørgsmål. Clairvoyant hjælper dig

Clairvoyance, når du har brug for klarhed. Vil du gerne finde “din vej” eller dig selv eller har du brug for vejledning til at træffe et valg?

Hvorfor clairvoyance:

Clairvoyance er for mig et fantastisk værktøj til selvindsigt. Med clairvoyance kan du få belyst dit liv og din situation her og nu. Ofte er vores liv påvirket af det, som har været og de erfaringer, vi har med os. Clairvoyance kan belyse og kaste nyt lys over det og den indsigt kan gøre en stor forskel på, hvordan du ser dig selv og din fortid og kan have stor indflydelse på de valg, du træffer i fremtiden. I en clairvoyance får du altid konkrete råd og vejledning til, hvordan du kommer videre i dit liv på den mest hensigtsmæssige måde for dig og hvad du kan gøre, for at få dit liv på den kurs, der er rigtig for dig.

Hvordan og hvornår kan du bruge clairvoyance?

 • til at få belyst og skabt klarhed i en nuværende situation, som du har svært ved selv at gennemskue
  når du står i en situation, hvor du skal træffe et/nogle valg
 • hvis du føler, du står stille i dit liv eller ikke ved, hvor du skal hen
 • til at få belyst problemstillinger eller udfordringer, som du bliver ved at møde i dit liv og få råd og vejledning til at løse/slippe dem
 • til at få belyst emner fra din fortid, som stadig fylder (og måske begrænser og blokerer dig) og få råd og vejledning til hvordan du får gjort op med det
 • til selvudvikling og til at finde “din vej”
 • klarhed over dine styrker, ressourcer & potentialer
 • spirituel udvikling

For er mig er det vigtigt, du er bevidst om, at clairvoyance “blot” er råd og vejledning. Det er ikke et endeligt resultat med to streger under. Du kan hente hjælp og vejledning i det åndelige/hos en clairvoyant og samtidig har du selv din egen frie vilje til at træffe valg. Der er dig, der beslutter, hvad der skal ske i dit liv og hvordan du vil leve dit liv. Dit liv er dit ansvar. Du kan få al den hjælp og vejledning til det, som du ønsker, for at du kan finde din vej, dine svar og dig selv!

Du kan bestille tid enten på mail, telefon 30604470 eller online.

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er én betegnelse for de psykiske evner, vi alle besidder. Clairvoyance bliver ofte oversat til klarsyn, men det er dog kun én af de sanser, som en clairvoyant bruger. Klarfølelse og klarhørelse er to af de andre primære sanser. Dufte og smag, kan også komme i spil, når vi som clairvoyante får budskaber, som skal oversættes til et forståeligt sprog, som du kan relatere til. Jeg kan få budskaber omkring fortid, nutid og fremtid. Det får jeg både ved at mærke ind i dig som menneske samt med hjælp fra både dine og mine åndelige vejledere samt eventuelle afdøde, der kan komme på besøg under en clairvoyance. Hvis du specifikt ønsker afdøde kontakt, så læs mere her.

Hvordan foregår en clairvoyance hos mig – i praksis?

 • Clairvoyancen foregår hos mig på Ørnevej 6, 6000 Kolding.
 • Du skal intet medbringe, blot møde op som du er. For det bedste resultat, så skal jeg vide så lidt som muligt om dig.
 • Clairvoyancen tager ca. 50 min. og det er mig, der taler. Du skal blot lytte. Har du spørgsmål til noget af det, jeg har sagt eller til andre emner, end dem jeg har belyst – tager vi dem til sidst. Det er en god idé at skrive dine spørgsmål ned inden du kommer til mig.

Pris for clairvoyance

Prisen er 750 kr. som du betaler kontant. Du kan også betale med MobilePay til 11238 eller overføre dem til min bankkonto. Hvis du vil betale med bankoverførsel, skal du gøre det inden, du møder op til din tid. Betaling til Fynske Bank reg. 6854 konto 0001013568. Giv mig besked inden, såfremt du betaler med bankoverførsel. Betalingen skal stå på min konto senest dagen inden din clairvoyance.

Jeg optager clairvoyancen og sender den efterfølgende til dig.

Du kan bestille tid enten på mail, telefon 30604470 eller online.

Clairvoyance via telefon eller skype

Bor du langt fra Kolding eller har du svært ved at komme til mig, så har du mulighed for, at få din clairvoyance enten via telefonen eller via Skype. Det har ingen betydning for clairvoyancen, om du selv er fysisk til stede. Prisen er 750 kr. som du skal overføre inden clairvoyancen på MobilePay 11238 eller bankoverførsel til Fynske Bank reg. 6854 konto 0001013568.

Vil du gerne bestille tid til clairvoyance via telefon eller skype, skal du enten ringe til mig på telefon 30604470 eller sende mig en mail.

Clairvoyance i Kolding. Clairvoyant hjælper dig med personlig og spirituel indsigt og udvikling

Etiske regelsæt under Clairvoyantforeningen:

Der findes mange forskellige måder at arbejde med clairvoyance på. Og clairvoyante er forskellige. Så der kan være meget blandede oplevelser af, at have været hos en clairvoyant.

Derfor kan jeg godt lide, at Clairvoyantforeningen har lavet et etisk regelsæt. Det er med til at fortælle dig, som klient, hvad du kan stille af krav og have af forventninger til en god clairvoyant. Jeg er medlem af og arbejder under Clairvoyantforeningens regelsæt. Jeg er medlem af Clairvoyantforeningen.

En kompetent clairvoyant:

 • Stiller kun ind på personer der selv har bedt om det
 • Giver kun råd der er konstruktive og stiller klienten bedre
 • Viser respekt og indlevelsesevne over for sin klient
 • Har tavshedspligt
 • Har stor ansvarlighed, god etisk forståelse og høj moral
 • Har en god skelne evne
 • Udøver kun clairvoyance i forsvarlig fysisk og psykisk tilstand
 • Adskiller clairvoyant rådgivning fra anden almen rådgivning
 • Tilbyder clairvoyancen optaget på elektronisk medie eller i skriftlig form
 • Opfylder samtlige nærværende regler under alt clairvoyant arbejde

Bestil tid på telefon 30604470, klik og send en mail eller book online .

Der er lukket for kommentarer