Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Behandlinger - Afdødekontakt
Afdødekontakt

Afdødekontakt

Afdødekontakt

Når vi mister, er det rigtig svært at stå i savnet og sorgen og den smerte der følger med, at miste et menneske, vi holder af. Mange oplever at have uafklarede følelser eller oplevelser med den, de har mistet. Afdødekontakt kan være en måde til at finde fred med dem.

At få kontakt med en afdød kan mange gange hjælpe med at finde fred med og accept af, at den afdøde ikke længere er fysisk til stede her på jorden.

Har du uafklarede følelser eller oplevelser med én, som du har mistet, så er afdødekontakt måske noget for dig. Som mennesker, har afdøde / sjæle også deres frie valg, så jeg kan desværre ikke garantere om eller hvem, som kommer til stede under en afdødekontakt.

Uanset om den du ønsker kontakt til, dukker op eller ej, så får du en beskrivelse af dem samt jeres relation og situation og det kan stadig hjælpe dig med accept,  fred og indblik omkring de ting, som du er uafklaret omkring, i forhold til den, du har mistet.

Pris for afdødekontakt

Der er afsat 1 time til afdødekontakt og prisen er 875 kr. som du betaler kontant, med MobilePay, Visa- eller Mastercard. Du kan også overføre beløbet til min bankkonto. Hvis du vil betale med bankoverførsel, skal du gøre det inden, du møder op til din tid. Betaling til Fynske Bank reg. 6854 konto 0001013568. Giv mig besked inden, såfremt du betaler med bankoverførsel. Betalingen skal stå på min konto senest dagen inden din aftale.

Jeg optager afdødekontakten og sender efterfølgende lydfilen til dig.

Du kan bestille tid enten på mail, telefon 30604470 eller online.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer