Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Workshops & uddannelse - Spirituel udvikling - vejen til dit hjerte
Spirituel udvikling - vejen til dit hjerte
spirituel udvikling

Spirituel udvikling - vejen til lyset i dit hjerte

Mange har lukket for eller glemmer den spirituelle del af livet og har ikke fornemmelse for eller indsigt i, hvad de kan bruge den del af livet til. Det vil jeg gerne ændre.

Der er meget indsigt og hjælp at hente både på et personligt og spirituelt plan, når vi tillader os selv at tage imod den hjælp, universet tilbyder os.

Derfor har jeg forskellige tilbud til dig, der er nysgerrig på spiritualitet, hvad det betyder for dig og hvordan du kan bruge det spirituelle univers i din personlige og spirituelle udvikling. I et tempo du bestemmer.

Mit ønske er at vise dig, hvad der er muligt, når du sætter dig selv ind i en større sammenhæng. Når du lærer at se livet i et bredere perspektiv og et nyt lys. Det udvider din bevidsthed og skaber en dyb kontakt til dig selv. Du ser på livet, dit potentiale og dine muligheder med nye øjne.

Det er med til at skabe de positive forandringer, du ønsker i dit liv og det kan være den brik, du har manglet for at føle dig hel.

Hvor skal du starte din spirituelle udvikling?

Spirituel udvikling

En spirituel udvikling kan deles op i flere trin eller faser. Der er intet du skal nå, så tag dine skridt i det tempo, du kan være med til. En spirituel udvikling har indflydelse på alle dele af dit liv, så det er godt at give tid.

Du har forskellige muligheder afhængigt af, hvor du er i dit liv og hvad du er parat til og hvilken udvikling du ønsker.

Find det sted på udviklings linjen, som appellerer mest til dig. Nedenfor finder du en kort oversigt over de forskellige tilbud du kan benytte dig af hos Sjæleuniverset.

spirituel udvikling

Spirituel samtale og coaching:

For dig der er nybegynder og nysgerrig på det spirituelle univers. Spirituel samtale og coaching er dine første spæde skridt ind i det spirituelle univers. Med en blanding af samtale og coaching får du svar på spørgsmål som, Hvad tror du på? Hvad betyder spiritualitet for dig? Hvilken plads skal spiritualitet have i din hverdag? Det er med til at gøre dig klogere på dig selv og det sætter dit liv i et nyt perspektiv. Med den nye indsigt kan du træffe nye valg, der skaber positive forandringer.

Læs mere, book din tid og find ud af hvad spiritualitet er for dig og hvordan du kan have glæde af det i din hverdag
spirituel udvikling

Spirituel åbning & klarhed

For dig, der er klar til at tage dybere skridt ind i det spirituelle univers. Spirituel åbning og klarhed er en blanding af samtale og healing, der viser dig vejen til dit indre lys og din indre sandhed. Du øger din bevidsthed om din egen spiritualitet og det spirituelle univers. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig selv. Du får råd til at arbejde bevidst med din spiritualitet og åbning af dit hjerte.

Læs mere, book din tid og lær at lytte til din indre stemme og tage imod hjælp fra universet
spirituel udvikling - lyset i dit hjerte

Spirituel undervisning - enetimer

Enetimer for dig, der vil afprøve og styrke dine unikke, spirituelle evner i teori og praksis. For dig, der ønsker at finde ud af, hvordan du bruger dine evner i praksis. Enten for at finde ud af, om det er noget for dig at arbejde med eller for at supplere og forstærke dit nuværende arbejde.

Læs mere og book tid her til at lære at bruge dine spirituelle evner
spirituel udvikling

Lysarbejer - spirituel uddannelse

Drømmer du om at forandre verden? Ønsker du at blive hel og søger du en dybere og større sandhed, en mening med livet og at finde den rette vej - din vej? Vil du hjælpe mennesker og bidrage til deres og jordens forandring? Så er Lysarbejder // Spirituel uddannelse for dig.

At bruge den åndelige verden er ikke forbeholdt særligt udvalgte, og jeg vil med Lysarbejder-uddannelsen inspirere og instruere dig i at åbne til dit indre lys og lære dig at modtage hjælp fra den åndelige verden. Med et åbent hjerte og hjælp fra den åndelige verden kan du finde din kerne af sandhed, din mening i livet.

Læs mere og find ud af om Lysarbejder-uddannelsen er for dig

Healings meditationer til indsigt, forløsning og ny energi

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer