Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditationer & øvelser - Sommerfuglemeditation
Sommerfuglemeditation

Sommerfuglemeditation

Meditationer & øvelser

I denne meditation, kan du lade dig inspirere af sommerfuglen. Dens fine blide vingeslag, der samtidig har så meget kraft.

For mig er sommerfuglen magisk. Den står for transformation, lethed og samtidig en enorm styrke. Sommerfuglen kan på en blid måde flytte sig lige hen hvor den vil. Den flyver højt og henter indsigt og viden. Sommerfuglens energi sætter os fri og hjælper os til personlig og spirituel vækst. Den forbinder os til vores kerne og hjælper os til indsigt.

Vejledning:

Sid eller lig i en stilling, der passer dig. Musikken varer ca. 1 time. Sæt evt. en alarm til det tidspunkt, du ved, du skal være færdig. Så behøver du ikke tænke på tiden.

Du kan starte med at sætte fokus på dit åndedræt, til du føler dig rolig og afslappet.

Når du er klar i dit eget tempo, kan du fokusere på sommerfuglen. Prøv fx. at se den for dig. Fornem den, mærk den. Måske kan du forestille dig vinden fra dens vingeslag i dit ansigt, på dine arme eller andre steder på din krop. Måske kan du få fat i nogle de indre tilstande, jeg har beskrevet om sommerfuglen. Måske får du fat i nogle andre. Prøv bare at være i oplevelsen og se, hvad der sker. Uden at have en foruddefineret forventning eller uden at have en mening, når du mediterer. Lad det ske, som sker i dig. Gør alt lovligt, vær nysgerrig og følg med….

Musikken til meditationen finder du her.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer