Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditationer & øvelser - SO-HUM vejrtræknings meditation
SO-HUM vejrtræknings meditation

SO-HUM vejrtræknings meditation

Meditationer & øvelser

So-Hum er en vejrtræknings meditation. Til denne meditation vil jeg anbefale, at du sidder op. Personligt er jeg vild med at sidde på gulvet, men en stol er lige så fint. Meditationen varer 10 min.

En forenklet forklaring på meditationen er:

HUM betyder “jeg” eller “individets ego”, SO betyder “Han, det guddommelige”. Så det naturlige forløb i So-Hum meditation er: med SO strømmer livsenergien ind og ved HUM flyder, egoet og begrænsninger ud.

Sådan gør du i SO-HUM meditation:

Sid ganske stille og iagttag dit åndedræt
Begynd nu at sige SO stille indvendig samtidig med du trækker vejet ind igennem næsen og forestiller dig livskraften strømmer ind i dig op igennem rygsøjlen og op i hjernen og

HUM når du udånder og leder energien retur ned langs rygsøjlen til sidste led, idet du giver slip på ego og begrænsninger (og spændinger i kroppen) og forestiller dig, at din energi og universets energi smelter sammen.

Herefter gentager du. Bliver det for meget på én gang, så nøjes med at bruge åndedrættet og sige SO-HUM og glem det med at lede energien op og ned langs rygsøjlen.

Mantraet hjælper dig til et dybere og mere regelmæssigt åndedræt, styrker din koncentration og give fornyet energi. Vil du tage det et skridt videre, kan det hjælpe dig med at slippe overbevisninger og
begrænsninger og åbne for en større, kosmisk/guddommelig bevidsthed og samhørighed.

Denne video hjælper med at få flow i dit åndedræt:

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer