Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditation - Sæt tempoet ned - det betaler sig !!!
Sæt tempoet ned - det betaler sig !!!

Sæt tempoet ned – det betaler sig !!!

Meditation

Hvis du har oplevet at være enormt stresset eller presset er jeg sikker på, at du også har oplevet, at det er gået ud over din hukommelse og din evne til at tænke klart. Stress påvirker hjernen og kan i yderste konsekvens give varige skader på hjernen.

Mange oplever ikke, at de er stressede før kroppen siger fra. Så en god kontakt til din krop og dens signaler er guld værd. Kroppen fortæller os nemlig i rigtig god tid, når vi er over vores grænser.

Meditation reducerer stress, angst og depression. Og det er bevist 🙂

Forskere har blandt andet påvist, at meditation forandrer hjernen. Blandet andet forbedres de dele af hjernen, der forbinder kroppen med hjernen. Det betyder blandt andet, at du bedre kan tolke de signaler, kroppen sender til hjernen og omvendt. De har også påvist, at meditation og åndedrætsøvelser giver roligere hjerterytme og åndedræt samt reducerer mængden af stresshormonet cortisol.

Der findes mange artikler, hvor forskere og andre har skrevet om meditations positive effekter. Her er en spændende en af dem: https://videnskab.dk/krop…/meditation-forandrer-vores-hjerner

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.