Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditationer & øvelser - Om Namah Shivaya mantra
Om Namah Shivaya mantra

Om Namah Shivaya mantra

Meditationer & øvelser

Jeg er ret vild med mantra meditationer. Jeg synes, jeg kan fornemme al den visdom og indsigt, som ligger bag et mantra, når jeg hører det.

Gentagelsen har jeg også oplevet kan øge energien, når jeg sætter fokus på og gentager mantraet inde i mig (det kan også siges højt).

Her kan du lytte til og bruge “Om Namah Shivaya” mantraet.

Tid: denne meditation varer ca. 33 min. Sæt evt. en alarm hvis du gerne vil bruge kortere eller længere tid. Og husk – kortere tid er også helt ok. Det vigtigste er, at det passer ind i din dag, så du kan få mediteret. Find en stilling du kan være. Om det er liggende eller siddende er uden betydning.

En enkel betydning af Om Namah Shivaya mantraet:

Shiva er en af de store guder i Indien. Han er en maskulin energi, der står for ødelæggelse og han repræsenterer det højest guddommelige. Ødelæggelse er ment positivt, da ting skal brydes ned for at noget nyt kan opstå. For mennesket betyder det, at egoet ødelægges, så vi kan skabe kontakt til det højest guddommelige, som også repræsenterer (og er i) os selv.

Om Namah Shivaya betyder oversat fra sanskrit: Jeg bøjer mig i støvet for Shiva.
Det er en tilbedelse af Shiva. Da Shiva også repræsenterer den højeste guddommelige kraft, der er i os alle, betyder det vi også ære og anerkender lyset og det guddommelige i os selv. Det skaber en transformation i vores indre og vores bevidsthed, at vi bliver mindet om, at vi er en del af det store hele.

Så dette mantra er enormt rensende og hjælper os til at komme i kontakt med den højeste guddommelige kraft og energi og dermed vores egen sjæl / vores højere selv.

Mantraer repræsenterer forskellige energier og svinger med forskellige frekvenser. Når vi bevidst arbejder med dem, ændrer vi vores egen frekvens til at svinge med samme energi og opnår dermed det, som mantraet repræsenterer.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer