Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditationer & øvelser - Mød dit kraftdyr
Mød dit kraftdyr

Mød dit kraftdyr

Meditationer & øvelser

Mød dit kraftdyr.
Kraftdyr er symboler og energier, der støtter og hjælper os i livet. De minder os om bestemte dele af os selv eller vores liv, som vi har brug for at se på – enten fordi vi mangler dem eller fordi vi skal huske at bruge dem. De viser os en vej frem.

Jeg har under flere meditationer og yoga set en enhjørning, men den havde også vinger og så troede jeg, det var pegasus. Så jeg ledte efter information omkring pegasus, men det gav bare ikke mening for mig. Men jeg blev ved med at få det billede frem og pludselig kunne jeg huske enhjørningen. Og SÅ skete der noget, da jeg læste omkring enhjørningen. Enhjørningen står for at forene det spirituelle og jordiske liv.

Det kan være lidt svært at tyde de billeder og symboler, vi får under en meditation. Det er ikke altid, at vi behøver at forstå dem, med vores bevidste sind, men er du nysgerrig og vil du gerne arbejde mere bevidst med det, kan du taget nettet i brug og se, hvad andre har skrevet omkring de symboler, du får. Du kan også forsøge at lægge mærke til de tanker og følelser, du får omkring billedet.

Jeg har fundet en meditation, der hjælper dig med at møde dit kraftdyr. Den varer ca. 22 min. Du kan ligge eller sidde som du ønsker.

Du finder meditationen her:

Jeg håber, du møder dit kraftdyr (eller en anden guide) under din meditation. Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive hvilket ét i kommentarfeltet.

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.