Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Sjæleklummen - Leap of faith
Leap of faith

Kender du udtrykket “to take a leap of faith”? Det kan ikke rigtig oversættes til dansk.

Leap of faith betyder at springe ud i det ukendte uden at vide om det brister eller bærer. Du finder modet og tilliden i dit hjerte og gør det alligevel, forbi du dybtfølt tror på det er rigtigt og du er støttet af “noget større”.

Frygt kan ofte holde os væk fra det vi ønsker os allermest. Det er synd og skam. Frygt er nemlig “kun” en følelse.

Selvom frygt kan være en meget stærk følelse, så prøv næste gang frygten taler i dig, at overhøre den og finde troen og tilliden og gøre det du drømmer om alligevel. Den følelse du vil opleve – når du tør – vil langt overstige frygten og føles så meget bedre 💜

Frygt er ego’ets stemme

Frygt er ego’ets stemme. Det hænger sammen med energien i vores solar plexus chakra. Her sidder også identitet, kontrol, behovet for vished, betinget kærlighed, styrke og handlekraft. Hvis solar plexus er ude af balance kan frygt og behoet for kontrol få for meget kraft.

Modsætningen til dette er vores hjertechakra. Det styrer blandt andet tillid og ubetinget kærlighed. Når du healer og  åbner dit hjerte, styrker du de sider af dig selv. Du højner din energi og kan nemmere sætte dig ud over ego’ets og frygtens kontrol.

Har du brug for hjælp

Har du brug for hjælp til at berolige et overaktivt solar plexus chakra eller til at åbne dit hjerte, så kan både chakra healings meditation og hjertehealing være en mulighed for dig.

leap of faith

Chakra healings meditation

Chakra healings meditation fører dig på en indre rejse, som giver mulighed for indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig.

Læs mere og book en tid til chakra healings meditation

HjertehealingHjertehealing 

Hjertehealing fjerner de blokeringer i dit hjerte, der forhindrer dig i at lukke lyset ind. Du lærer at lytte til din indre stemme og tage imod universets og lysets hjælp. Du føler dig tryg og fri og det øger din livsglæde. Du oplever lethed og lys i din krop, sind og sjæl.

Læs mere og book en tid til hjertehealing

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.