Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Sjæleklummen - Kan en spirituel åbning være for stor?
Kan en spirituel åbning være for stor?

Kan en spirituel åbning være for stor?

Sjæleklummen Spirituel udvikling

Kan en spirituel åbning være for stor ? Det korte svar er JA! Det længere svar er …

Det kan være svært at leve et trygt og harmonisk liv, når vi har uforløste følelser og tunge eller smertefulde oplevelser og erindringer med os. For at kunne leve et trygt og harmonisk liv, er det vigtigt med en stærk jordforbindelse. Uforløste følelser svækker vores jordforbindelse og dermed vores mulighed for at skabe det liv, vi drømmer om.

Når vi ikke har lyst til at mærke de svære følelser, er vi tilbøjelige til at flygte fra dem. Det kan vi gøre ved f.eks. at dulme følelserne med arbejde, alkohol, mad, stoffer, dårlige relationer, for stort fokus på andre og ja endda den spirituelle verden kan være en flugt, når vi mangler en stærk jordforbindelse.

Hvad betyder en svag jordforbindelse for dig

Har du en svag jordforbindelse er en spirituel åbning mange gange en ulempe for dig. At være i det spirituelle univers er skønt. Du kan føle samhørighed, kærlighed og alle svar kommer nemt til dig. Problemet er, at du ikke kan implementere det i dit liv, når din jordforbindelse er svag. Du forholder dig heller ikke til dine følelser, så de bliver ved at være der og tager til i styrke. Det bliver en ond cirkel og i yderste konsekvens, kan du flygte så meget ind i det spirituelle univers, at du mister din fornemmelse for dit fysiske liv. Det kan du blive syg af.

Kan en spirituel åbning være for stor

Sådan oplever du livet, når du har en sund og stærk jordforbindelse

Når du rydder op i dine tunge følelser, styrker du din jordforbindelse. Med en stærk jordforbindelse, vil du have følelsen af succes. Du har tillid til jorden og til livet. Du har en grundlæggende følelse af tryghed, ro og stabilitet og indre styrke.  Overordnet har du følelsen af at være herre i dit eget liv og at have en mening med livet.  Du tror på at alt du har brug for (følelsesmæssig og materielt) er der til dig og kan du nemt komme i mål med dine ønsker. Og  ikke mindst kan du have en sund spirituel åbning.

Få kontrollen tilbage i dit liv

Har du brug for hjælp til at skabe en tryg jordforbindelse?

Jeg vil gerne hjælpe dig. Du kan deltage i et individuelt tilrettelagt healingsforløb over 3 måneder med healing og clairvoyance. Sammen vil vi arbejde intenst med at rydde ud i oplevelser og negative energier og overbevisninger. Det giver dig en stærk jordforbindelse og du kan leve et trygt liv i harmoni med dig selv og dine omgivelser. Du får værktøjer og øvelser, du kan lave imellem vores møder. De hjælper med at skabe vedvarende forandringer.

Læs mere om hvordan du kan få ryddet ud i uforløste følelser og få skabt en god jordforbindelse

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.