Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Sjæleklummen - Hvem har lyst til at være et offer?
Hvem har lyst til at være et offer?

Hvem har lyst til at være et offer?

Sjæleklummen

Hvem har lyst til at være et offer? Er du?

Det er et rigtig øv-spørgsmål ikke? Hvem har lyst til at være et offer? Men læs alligevel med her – måske får du en AHA-oplevelse.

Jeg tror det er de færreste, der har lyst til at se sig selv som offer. Men der er  mange der er det – i mere eller mindre grad.  Jegved  fra mig selv, hvordan det var, dengang da jeg opdagede, at jeg i flere situationer var et offer. Det havde jeg svært ved at acceptere. Sådan ville jeg bestemt ikke se mig selv. Men jeg var åben og legede med tanken. Og så opdagede jeg, hvad det gjorde ved mig. Hvilken magt og indflydelse, det havde på mit liv og endnu vigtigere, at jeg havde muligheden for at ændre det. Den dag i dag, skal jeg stadig holde tungen lige i munden for at undgå, at den lille offer-rolle sniger sig ind i forskellige situationer og relationer. Men jeg er opmærksom på det og kender tegnene. Det hjælper mig til at se på en situation fra flere vinkler og det giver mig muligheden for at ændre situationen til det bedre.

Hvad gør offer-rollen ved dig

Når du påtager dig offer-rollen giver du situationer eller mennesker skylden. Når du gør det, giver du al din magt til andre og de bliver herre over, hvordan du har det. Du fralægger dig dit ansvar og dermed blokerer du din handlekraft. Du sidder fast og oplever du ingen kontrol har i dit liv og det gør dig sårbar og ulykkelig.

Så prøv at være ærlig overfor dig selv. Er der lidt offer-rolle i dig? Giver du skylden og dermed ansvaret og magten i dit liv til andre.  Er svaret ja – så vær stolt af dig selv. For det giver dig muligheden for at forandre det – hvis du vil. Når du ærligt og åbent tør se på dig selv og de følelser, der ligger til grund for din offer-rolle, tager du ansvaret tilbage. Når du gør det, kan du arbejde med at blive herre over dine følelser, så de ikke styrer dig lukt ind i offer-rollen.

Har du brug for hjælp til at blive herre i dit eget liv?

Jeg vil gerne hjælpe dig.  Jeg tilbyder et individuelt tilrettelagt healingsforløb over 3 måneder. Med healing og clairvoyance, vil vi arbejde intenst med at heale smertefulde oplevelser og uhensigtsmæssige overbevisninger om dig selv. Vi kaster lys over årsager og sammenhænge i din nuværende situation og arbejder med dine blokeringer og ubalancer. Vi balancerer dine energier og indre tilstande og fylder dig op med ny energi. Du får værktøjer og øvelser, du kan lave imellem vores møder. De hjælper med at skabe vedvarende forandringer.

Bliv klogere på healingsforløbet og hvordan du bliver herre i dit eget liv her.

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.