Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditation - Healing af sorg i dit hjerte
Healing af sorg i dit hjerte

Healing af sorg i dit hjerte

Meditation Sjæleklummen

Healing af sorg i dit hjerte.

Sorg kan være en ret invaliderende følelse. Sorg påvirker vores hjerte og blokerer for energien i hjertet. I hjertet ligger ubetinget kærlighed. Der er også herfra, vi kan høre vores dybeste, inderste stemme og hjertet er bolig for vores sjæl. Sorg kan blokere for adgangen til det, der ligger i vores hjerte. Hjertet skaber balance imellem det fysiske og det åndelige.

Sorg kan opstå af smertefulde oplevelser. Det kan f.eks. svigt, savn eller at vi har mistet – en kær eller noget vi holder meget af.

Sorg kan også opstå, hvis vi mister kontakten til os selv, vores krop og vores følelser eller vores sjæl. Det kan ske, hvis vi stopper med at lytte til os selv. Hvis vi undertrykker vores inderste ønsker og behov og ikke følger den vej, der er vores.

Oplever du sorg

Sorg kan tage tid at komme over. Oplever du sorg i dit hjerte er det vigtigt at give dig selv ro, tid og plads. Lyt til, hvordan du har det og græd de tårer du har brug for.  Husk at være god ved dig selv. Gør ting, der gør dig glad. Det er en del af dit healingsarbejde.

Healing af sorg i dit hjerte

Jeg har indtalt en hjertemeditation, der hjælper dig med at heale sorg og smerte i dit hjerte, så du kan føle dig fri og glad og opleve ubetinget kærlighed til dig selv og andre.

Hjertemeditationen arbejder med at balancere dit rodchakra, hjertechakra og kronechakra.

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.