Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditationer & øvelser - Ganesha mantra meditation
Ganesha mantra meditation

Ganesha mantra meditation

Meditationer & øvelser

Ganesha mantra meditation. I denne meditation, kan du meditere til et mantra for Ganesha – han er én af utallige indiske guder. De indiske guder repræsenterer forskellige ting. De er ret komplekse og spænder vidt. Men sådan er livet også – der er mange nuancer og alt hænger sammen. Sådan er det også med de indiske guder.

Jeg havde set billederne af Ganesha, da jeg var i Indien, men ikke sat mig ind i, hvad han står for. Men en dag, jeg lavede yoga dukkede et billede af et udsmykket elefanthoved op, og så måtte jeg i gang med at undersøge, hvad det betød. Og det var lige noget, jeg kunne bruge 🙂

Ganesha står for visdom, indsigt, lykke og succes. Han står for at fjerne forhindringer og blokeringer. Han er en af mine indiske favoritguder og energier at arbejde med.

Mantraet lyder: Om gam ganapataye namaha sharanan ganesha

Når vi arbejder med et mantra og en gud eller et symbol, så sætter vi fokus på og arbejder med det, som de repræsenterer – både med vores tanker og følelser og det ændrer energien og tilstanden inden i os.

Tid: ca. 22 min. Du kan sidde eller ligge, som du har lyst til Ganesha mantra meditation. Det kan være fedt at sidde op, da musikken er hurtig og så har du mulighed for at bruge kroppen til at følge rytmen.

Hvis du ikke kan sige Ganesha mantraet, så fortvivl ikke. Prøv at følge rytmen, lyden og ordene.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer