Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditationer & øvelser - Forløs vrede
Forløs vrede

Forløs vrede

Meditationer & øvelser

Vrede er for mange en skjult følelse indeni. Én af dem, vi ikke så tit støder på eller som vi har svært ved at stå ved og acceptere. Vi kan være bange for konsekvensen eller måske endda bange for vreden i sig selv. Vi har måske oplevet tidligere at blive afvist, når vi er vrede. Eller vi er blevet fortalt, at vi skal være søde og venlige mod andre. Og så undertrykker vi vreden inden i os. Grundene kan være mange og forskellige …..

Vrede kan være som et vulkanudbrud – voldsomt, ødelæggende og altfortærende. Den kan komme til udtryk overfor andre med vold, had men også mere blidt i manglende accept af andre og frygt.

Uforløst vrede kan være en af de helt store blokeringer i os. Den hænger nemlig også sammen med vores evne til at tage varer på os selv, at vi står ved os selv, sætter vores grænser og vores handlekraft. Kan du forestille dig, hvordan den energi og power, der ligger i vrede kan vendes til din styrke og i stedet blive til styrke, handlekraft og gode valg, fordi du står ved dig selv og dine følelser?

Fysisk og energimæssigt hænger vrede også sammen med leveren. At vores vitale organer fungerer optimalt er også ret væsentligt for vores livskvalitet og vores velbefindende.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer