Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Sjæleklummen - Få kontrollen (tilbage) i dit liv
Få kontrollen (tilbage) i dit liv

Få kontrollen (tilbage) i dit liv

Sjæleklummen

Få kontrollen tilbage i dit liv

Dine indre tilstande er afgørende for, hvordan du lever dit liv. Dine indre tilstande dækker dine tanker og dine følelser. En stor del af dem er vi mennesker ubevidste om. Er du det, har både tanker og følelser magt over dig og styrer dine valg i livet – både de bevidst og de ubevidst. Det gør dig sårbar og det der kommer udefra kan påvirke dig i en grad, så du oplever ingen kontrol at have. Det kan stresse dig og i værste fald – vælte dig. Hvordan du ser dig selv og verden omkring dig bliver også påvirket.

Lige præcis dine indre tilstande er der, hvor du har allerstørst kontrol og kan skabe de største forandringer. Det opdager du, når du vælger at begive dig på en indre rejse. Det første skridt er et ønske om, at lære dig selv bedre at kende. At vælge at bruge tid, energi og fokus på vende blikket indad – til dit indre. På den måde lære du at forstå dine reaktioner og handlemønstre. Det giver dig kontrollen tilbage i dit liv, at du kender dit indre følelsesliv og kan handle på det, der foregår dybt i dig.

Få kontrollen tilbage i dit liv

Har du brug for hjælp til at få kontrollen (tilbage) i dit liv?

Jeg vil gerne hjælpe dig. Jeg tilbyder et individuelt tilrettelagt healingsforløb over 3 – fordelt over 6 møder. Et personligt udviklingsforløb, hvor du – støttet af healing og clairvoyant rådgivning – får indsigt i dit indre følelsesliv. Du får forståelse for årsager og sammenhænge fra fortiden og til nutiden. Du øger dit selvværd og oplever du står stærkere og mere hel. Du får større tillid til livet og en tro på, at du selv kan gøre en forskel i dit liv – så du nu og fremover sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Du får værktøjer og øvelser, du kan lave mellem vores møder. De hjælper dig med at skabe vedvarende forandringer.

Læs mere om at skabe kontakt til dine indre følelsestilstande og få kontrollen (tilbage) i dit liv.

 

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.