Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditation - De indre følelsestilstande er afgørende
De indre følelsestilstande er afgørende

De indre følelsestilstande er afgørende

Meditation Sjæleklummen

De indre følelsestilstande er afgørende for, hvordan du har det.
 
Du indeholder allerede alle tilstande – repræsenteret af forskellige følelser – og de spænder vidt. F.eks. fra kærlighed til had – frygt og tillid – sorg og glæde og alle nuancerne imellem.
 
Med meditation kan du lære bevidst at vælge dine indre tilstande. Du kan træne at sætte dig ud over ubehageligt følelser og tanker, så de ikke er styrende for dine valg og dine handlinger.
 
Healings meditationer hjælper dig med at styrke bestemte indre tilstande. Det kan f.eks. være frihed, glæde, tryghed, lethed eller styrke. Det er ikke altid lige nemt, at finde de følelser og tilstande i dit indre. På din vej dertil, kan du i stedet møde andre følelser og tilstande, der blokerer.
 
Men det er kun en fed ting. Det betyder nemlig, at du nu er bevidst om, hvad de er. Når du ved det,  kan du træne at trække dig ud af de ubehagelige indre tilstande og i stedet flytte dit fokus og energi over i dem, der gør giver dig ro, balance, overskud og glæde.
 
Jeg har lavet flere healings meditationer, der hjælper med at heale og styrke dine indre tilstande. Så bliver du herre i dit eget liv. Du finder dem her.
 
Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.