Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditation - Børn er enormt gode til at være i nuet
Børn er enormt gode til at være i nuet

Børn er enormt gode til at være i nuet

Meditation

Jeg kan huske, når jeg som barn gik hjem fra skole. Pludselig var der noget, der fangede min opmærksomhed. Det kunne være en påfugleøje sommerfugl. Dem var jeg helt vild med som barn. Selvom jeg vidste, at jeg skulle gå lige hjem og selvom jeg vidste, at min mor ventede på mig, så var der ikke andet, der var vigtigere. Lige i det øjeblik eksisterede der kun den fine sommerfugl og jeg

Kan du huske det? Hvordan det var som barn? Øjeblikke helt uden bekymringer, der var kun det der var – lige nu og her.

Det er det, som meditation kan give os. Fred, ro, glæde, nærvær i nuet og “lige nu og her”.

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.