Menu
40,00 DKK (1)

Kurv subtotal: 40,00 DKK

Se kurv Gå til check ud
Forside - Behandlinger - Healing
Healing

Healing i Kolding hos healer og clairvoyant Ann Meier

Healing = at hele

Er dit humør lavt eller oplever du tristhed? Mangler du energi? Har du ondt i kroppen eller er syg? Har du mange tanker og synes du, du går lidt ved siden af dig selv? Har du svært ved at finde roen eller bevare overblikket? Så kan healing være svaret for dig:-)

Healing kan hjælpe både på din fysiske krop, dine tanker og dine følelser. Healing er universel energi, der renser ud i og bringer balance imellem din krop, dine tanker og dine følelser og kan afhjælpe fysiske, mentale og følelsesmæssige udfordringer, smerter og blokeringer. Healing starter en selvhelings proces, der fortsætter, når du går ud af døren hos mig. Derfor kan du efterfølgende også opleve reaktioner – både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

For mig kan healing sjældent stå alene, men det kan hjælpe og støtte dig i dine processer og i dit liv. Når du får healing hos mig, så arbejder jeg med den universelle livsenergi for at få ryddet op og ud i dit indre. Ud over det sætter jeg ord på, hvad der bliver healet og forklarer dig årsager og sammenhænge til, du har det som du har.

Herudover får du konkrete råd til, hvad du kan gå hjem og arbejdere videre med for at fortsætte din egen healing. Healing gør mere end at dulme symptomer. Healing finder ind til årsagen og healer den. Det kan være en længerevarende proces og kræver mere end én gang healing. Det er som alt andet en proces. Derfor skal du forvente, at du skal have mere end én gang healing, hvis vi skal til bunds i og helt ind til kernen af årsagen.

Skab ro, balance og harmoni med healing i Kolding hos healer og clairvoyant Ann Meier

Healing er en blid behandlingsform, der:

 • lindrer eller helt fjerner smerter (fysiske/mentale/følelsesmæssige)
 • lindrer eller helt fjerner smerter i kroppen efter blandt andet sygdom eller sport
 • skaber ro, balance og overblik
 • forøger dit overskud og din energi
 • giver et bedre humør og mere glæde
 • skaber forbindelse imellem dine tanker og din krop, så du kan mærke, hvad der foregår i dit indre
 • stopper tankemylder, der får dig til at føle dig ved siden af dig selv og måske stresset
 • skaber kontakt til dit indre selv og dine egne behov
 • ændrer i dine (tanke)mønstre
 • finder svar på et dilemma, du står midt i og
 • giver dig handlekraft
 • afslører de overbevisninger, der ligger gemt i din underbevidsthed, så du kan få dem frem i lyset og dermed forløst
 • viser dig de ting, der blokerer dig og forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker
 • reducerer og afhjælper stress, depression og angst

Hvordan foregår en healing?

Vi starter med en kort indledende snak og du har mulighed for at fortælle, hvad du har behov for at få healet – det er ikke noget krav, da jeg mærker det undervejs i healingen. Herefter lægger du dig behageligt til rette på briksen med alt dit tøj på og eventuelt med et ekstra tæppe. Det er din tid, hvor du kan slappe af.

Jeg healer ved at formidle den universelle energi til dig. Det gør jeg ved at lægge hænderne forskellige steder over eller på din krop.

Efter healingen får du feed-back på, hvad der er healet i form af en kort clairvoyance. Ved 1. behandling afsætter jeg ekstra tid til indledende snak og clairvoyance, da viden omkring årsager og sammenhænge for mig også er en stor del af healingen og hjælper dig til at få kontrollen tilbage i dit liv.

Hvordan føles en healing hos healer og clairvoyant Ann Meier i Kolding

Hvordan føles en healing?

Det er der ikke noget facit for. Nogle mærker det fysisk ved en varme, en kulde, prikken eller snurren. Andre at der sker ting med deres følelser – i deres indre. Måske en kombination. Andre mærker ingenting. Men ét af sikkert. Du mærker kun det, du er klar til at mærke og healingen hjælper uanset om du mærker noget eller ej.

Hvad sker der efter en healing?

Måske mærker du en forbedring allerede med det samme, som vil blive bedre i løbet af et par dage. Måske mærker du først noget dagen efter eller efter et par dage. Healing starter en selvhelings proces og kan række ud i fremtiden afhængigt af, hvad du har brug for. Så virkningerne kan være mange. Du kan altid kontakte mig på telefon 30604470, hvis du bliver usikker på noget efter du har fået healing eller hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med din healing.

Du vil kunne mærke fysiske, mentale og følelsesmæssige ændringer til det bedre. Oplever du noget som værre, så er det en god ting. Gamle sygdomme og problemstillinger kan dukke op til overfladen. Det er en god ting og helt naturligt. Det betyder at du får renset ud og givet slip.

Husk at drikke godt med vand bagefter og dagene efter, da healingen også starter en fysisk udrensning.

Jeg optager feed back / clairvoyance og sender efterfølgende lydoptagelsen til dig.

Du kan bestille tid til healing enten på mail, telefon 30604470 eller online.

Priser for healing

1. behandling // anbefales 1. gang

1.099 kr.

75 min. healing, samtale og clairvoyance

Indledende samtale, healing og clairvoyantisk rådgivning
Bestil tid her
Efterfølgende behandling

875 kr.

60 min. healing og clairvoyance

Healing og clairvoyantisk rådgivning
Bestil tid her

Du betaler kontant ved fremmøde. Du kan også betale med MobilePay til 11238 eller overføre dem til min bankkonto. Vil du lave bankoverførsel skal du gøre det inden, du møder op til din tid. Betaling til Fynske Bank reg. 6854 konto 0001013568. Giv mig besked inden, såfremt du betaler med bankoverførsel.

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer