Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Sjæleklummen - Ærkeenglen Metatron
Ærkeenglen Metatron

Ærkeenglen Metatron

Sjæleklummen Spirituel udvikling

Ærkeenglen Metatron – første gang jeg mødte Metatron var under en healing. Her fornemmede jeg en stærk energi ved siden af briksen og navnet Atron. Han var fra et broderskab og først blev jeg voldsomt provokeret af hans energi.

Men jeg har lært at have tillid, og følge med alt det der sker under mine behandlinger.

Så jeg fulgte med og sikke en ubeskrivelig oplevelse. Jeg blev mindet om mit eget lys og min sande natur og en enorm sikkerhed og styrke. Jeg er sikker på, at lige i det øjeblik var jeg tæt forbundet med hele universet og min sjæl og og den visdom, den har samlet igennem flere liv.

Nysgerrig som jeg er, måtte jeg vide mere. Men jeg kunne ikke finde nogen beskrivelse af Atron på Google. Derimod stødte jeg på Metatron – en ærkeengel. Det var interessant at læse hvilken forståelse andre har af ærkeenglen Metatron, for det faldt meget i tråd med min oplevelse.

Metatrons navn betyder ”tronen ved siden af Gud”. Han er altså en af de højeste universelle energier. Derfor bistår han os mennesker med vores sjæls rejse. At hjælpe os med at finde vores sande natur og indre lys. Han kaster lys på vores historie og hjælper os med at fjerne negativ energi i vores fysiske liv. Det højner vores spirituelle energi, så vi kan forbinde os til vores sjæl og leve vores liv helt i tråd med den vi er og er bestemt til at være.

ærkeenglen Metatron

Vil du arbejde med ærkeenglen Metatrons energi?

Vil du arbejde med din spirituelle udvikling kan du bede Metatron om hjælp. Han minder dig om, hvem du er i din højeste energi og viser dig vejen til dit indre lys og din sande natur. Du kan arbejde med Metatrons energi for eksempel under en meditation. Bed om hans hjælp og vær åben for, hvad du oplever undervejs i meditationen.

Vil du lærer at arbejde med engle og andre åndelige vejledere?

Det er blandt andet noget af det, du vil lære på Lysarbejder-uddannelsen.

Du kan læse mere her og ansøge nu for at finde ud af om uddannelsen er noget for dig

Spred lyset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.