Menu

Ingen varer i kurven

Forside - Meditationer & øvelser - Åbne & heale sorg og smerte i dit hjerte
Åbne & heale sorg og smerte i dit hjerte

Åbne & heale sorg og smerte i dit hjerte

Meditationer & øvelser

Hjerte chakra meditation

I denne meditation har du mulighed for at heale sorg og smerte, der blokerer dit hjerte (chakra) eller åbne endnu mere for dit hjertechakra.

Meditationen kan minde lidt om SO-HUM meditationen ift. åndedrættet.

Øvelsen i meditationen går ud på at forbinde dig både med universet og jorden, at skabe samhørighed og tage imod den hjælp, begge dele tilbyder dig.

Meditationen:

Til denne meditation vil jeg anbefale dig at sidde på gulvet (en stol kan også bruges. Ligger du bedst ned, så vælg det)
Sæt nu blidt fokus på dit åndedræt – stille og roligt følger du det, til du føler dig nogenlunde afslappet.

Nu begynder du at trække vejret ind igennem næsen (med brystkassen) og ned til dit hjerte. Forestil dig, du trækker luft ind helt ude fra universet. Luften er fyldt med rensende og livgivende energi.

Lad luften og energien lande og hvile i dit hjerte et øjeblik og når du ånder ud, forestiller du dig, at sorg og smerte fra dit hjerte trækkes ud med luften, ned igennem din rygsøjle og ned i jorden – helt ind i jordens kerne, hvor den brændes væk.

Prøv om du kan overgive dig til energien. Tag imod den helende, rensende og livgivende energi fra universet og overgiv din sorg og smerte til jorden og oplev, hvordan den tager imod og fritager dig fra det tunge i dit hjerte, så du kan blive fri og let i hjertet.

Fortsæt så længe du har lyst …

Du kan lave meditationen i tavshed, men du kan også bruge denne hjerte chakra meditation til hjælp.


Tid: ca. 3 timer – så vil du være sikker på at slutte på et bestemt tidspunkt, så sæt en alarm.

Forstærk din meditation med hjælp fra naturen

Æteriske olier har healende og balancerende egenskaber. De støtter og forstærker din meditation. Velegnede olier til hjerte chakra meditation er geranim – hjertehealer, jasmin – hjerteåbner og ylang ylang eller enebær – der forankrer dig i din kerne.

 

Spred lyset

Der er lukket for kommentarer